Sztárok

VV Fecó ki akarja csinálni Sehit

VV Kinga eléggé kiakadt Fecóra, amiért a fiú melegítőben szerepelt közös kisfilmjükben. A másik divatdiktátor, Seherezádé is egyetértett Kingával, így Fecó azonnal arra gondolt: mindenki ellene van. És elhatározta, hogy akkor majd ő jól vissza vág. Már megint dráma van...

Fecó ki akarja csinálni SehitEgyre nő a feszültség a villalakók között, de legjobban Fecó aggódik. A fiú már odáig ment, hogy egy egyszerű női csevejben is összeesküvést sejt. „Kinga! Te bármin felkapod a vizet, a csajok azonnal odaugranak, és elkezdenek hergelni ellenem” – magyarázta Fecó Kingának, a lány azonban biztosan állítja, hogy őt nem lehet befolyásolni.
Fecó szerint arra megy ki a játék, hogy ne szerezzék meg a lila kendőt, és mindezt azzal akarják elérni, hogy feszültséget generálnak Kinga és Fecó között. Egyben azonban mindketten egyetértenek: jelenleg ők a kívülállók a villában, és a többiek őket szeretnék kinn látni. Fecó azonban mindezzel leginkább azt éri el, hogy Kingát Seherezádé ellen uszítja.

A jelenlegi felállás szerint  egyébként Sehi és Fecó egymásra fogják dobálni a jeleket, mert már nem tudnak együtt élni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top