Sztárok

Meghízott és 10 évet öregedett Fábry – fotó

Februárban tér vissza a képernyőre Fábry Sándor. A showman alaposan meghízott és meg is öregedett, amíg nem volt képernyőn.

A köztévén tér vissza Fábry Sándor. „Egy adás tizenöt–tizennyolcmillió forintba kerül majd, a saját fizetésem viszont természetesen nem ennyi, a kereskedelmi tévénél keresettnek kevesebb mint egyharmada. Persze ehhez jön még némi produceri gázsi is” – mondta a sajtótájékoztatón Fábry.
A showman hónapok óta nincs képernyőn, és bizony elképesztően megváltozott a leállás óta. Arca nyúzott és megöregedett, már úgy tűnik, az ősz haja sem zavarja, és pár kiló is felszaladt rá. Fábry egyébként tíz éve pont a műsorában beszélt arról, hogy kissé elhízott, és már nagyon zavarta, hogy a pocakja miatt nehezen tudja bekötni a cipőjét, ezért akkor diétázni kezdett. Kérdés, hogy az új műsor miatt ismét kemény diétába kezd-e? A Storyonline értesülései szerint egyébként a Viszkis lehet az első vendége Fábry hamarosan induló műsorának.

 
Ilyen volt
Ilyen volt…
 
Ilyen lett
…és ilyen lett

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top