Sztárok

Elhízott: 30 kilót kell fogynia Kozsónak

A súlyfelesleggel küszködő sztárnak döntenie kell, ugyanis növekvő zsírpárnái az egészségét veszélyeztetik.

Elhízott: 30 kilót kell fogynia KozsónakA magyar énekes, aki a kilencvenes években futószalagon gyártotta a fiúcsapatokat – és kőkemény edzéstervet írt nekik elő, hogy vonzó selyemfiúk legyenek –, látványosan meghízott. A tavaly agyvérzést elszenvedett Kozsó, egyre több felesleges kilóval küszködik, s ez már az egészségét fenyegeti. Az énekes a sikeres fitneszguru, Norbi segítségét kérte a fogyásban. Bízik benne, hogy kemény edzésekkel és helyes táplálkozással sikerül majd megszabadulnia attól a bizonyos közel 30 kilótól. „Már a cipőfűzőmet sem tudom bekötni. Kevesebbet eszem, mint a csapatomban a lányok, de egyelőre nincs változás. Muszáj tennem valamit, mert rettegek attól, hogy megint beteg leszek” – mondta az énekes az Aktívnak.
Nem ő az első celeb, aki Norbi segítségét kérte a fogyáshoz. Ő volt a „mentora” a felnőttfilmes Kovinak, Gesztesi Károlynak és Rába Timinek is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top