Sztárok

Ezért békült ki Zimány és Dzsudzsák

Sokan sokfélét mondtak arról, miért is szakított Dzsudzsák Balázs és Zimány Linda. Az egyik feltételezés szerint azért, mert a lány unatkozott Moszkvában, amíg a fiú vidéken edzett. A focista átigazolásával ez az akadály is elhárult.

Ezért békült ki Zimány és DzsudzsákDzsudzsák Balázs közel hatmilliárd forintért szerződött át a Dinamo Moszkva csapatához. Amíg a Mahacskala csapatánál játszott, addig is Moszkvában élt, de ideje nagy részét az edzések miatt vidéken töltötte. Viszont akkor Balázsnak nem igazán volt ideje és energiája barátnőjére, Lindára. Esténként a kőkemény edzések után holtfáradtan zuhant az ágyba. Linda pedig unatkozott, magányosan a lakásban. Egyedüli szórakozása egy fitneszterem, no meg némi shoppingolás volt. De most sokkal kevesebbet kell majd ingáznia Balázsnak, több ideje juthat barátnőjére is, és talán esténként egy kis szórakozás is beleférne.
A páros december végén kibékült. Igaz, Linda nem utazott vissza Oroszországba Balázzsal. De ki tudja, talán ez az átigazolás végre jó hatással lesz kettejük kapcsolatára is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top