Sztárok

Miss Röfi és a tapló Family Guy a sztárok kedvence

Lehet animációs, báb- vagy rajzfilm, a mesehősök megunhatatlanok: még a felnőtteket is leveszik a lábukról. Igaz, néhány celeb a 18-as karikás mesékre esküszik...

Iszak Eszter
„Két mesét emelnék ki a 90-es évekből. Az egyik a Fecsegő tipegők, amiben a szőke Angelica volt a kedvencem. A másik mese a Dexter laboratóriuma volt, ahol a szintén szőke Dee Deet szerettem. Mindkét lány igazi »nagy testvér« volt, és terrorizálták a kisebbeket, ahogy én az öcsémet” – meséli a VIVA tévé műsorvezetője.

Jáksó László

„Nekem Peter Griffin a kedvenc mesekarakterem a Family Guy sorozatból. Lenyűgöző a finomsága, a ruhaválasztása és visszafogottsága miatt.”

Pál Tamás:
„Talán a legutóbbi kedvencemet mondanám, ez pedig a Muppet Show, amelyben én kölcsönzöm a hangomat Jason Segel színésznek. A szerep előtt nem nagyon voltam a Muppet rajongója, de a szinkron alatt megkedveltem a mozit. Jópofa, humoros, szerintem igazi családi mozi, mert a felnőttek számára is poénos. Ráadásul ez az első olyan Muppet-film, amiben nem feliratozták a dalokat, hanem felénekeltük magyarul!” – mondta az énekes-szinkronszínész.

Vágó Piros:
„A kedvenc mesefigurámmal először könyvben találkoztam, és csak ezután láttam az ebből készült rajzfilmet. Findusz egy csíkos nadrágos macska, aki Svédországban él a gazdájával, Pettsonnal. Már a kisfiam, Zalán születése előtt elkezdtem gyűjteni a Findusz-könyveket. Párszor láttam a rajzfilmet is, de a könyv sokkal jobban tetszik. Amióta Zalán megszületett, újra felfedeztem Pityke őrmestert, A kockásfülű nyulat, a Kisvakondot, vagy éppen Mikrobit. Mi inkább a mesekönyvek hívei vagyunk, de karácsonyra például diavetítőt vettünk!” – mondta a Class FM műsorvezetője.

Kováts Vera és Baricz Gergő:
„A Muppet Show-ból Breki volt a kajla, vidám, igazi mesehős, aki mindig megnevettetett! Talán azért kedveltem ezt a sorozatot, mert a bábfigurák és az emberek együtt szerepeltek. Az ilyen mesefilmek mindig is közel álltak hozzam, a mai napig ha időm engedi, nézem” – mondta az X-Faktor fiatal tehetsége, Vera. A lány barátja, az X-Faktor döntőse, Baricz Gergő
gyerekkorában angol mesekönyvből ismerkedett a Muppet-szereplőkkel. „Miss Piggy bejött nekem… Ő mindenképpen sztár szeretne lenni, és nagyon hajt ezért. Elég forróvérűnek tűnt nekem, talán ha nem épp egy malac lenne, akkor szívesen megismerném” – viccelődött Baricz Gergő.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top