Sztárok

Ők fékezhetik meg az őrjöngő villalakókat

Már nehezen türtőztetik magukat a játékosok. Hisztirohamoktól és szócsatáktól hangos a villa. A luxusbörtön lakói egyre kevésbé bírják a bezártságot. Ki fékezheti meg őket?
A(z) “Kire szavazol a VV-párbajon?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Kinga

Persze lehet mondani: tudták, hogy mire vállalkoznak! De senkitől sem várható el, hogy 115 nap „kényszer”-együttélés után ne legyen indulatos, türelmetlen! A bezártság felszínre hozta a villalakók negatív tulajdonságait. A toleranciát és a megértést felváltotta a rosszindulat, a gyanakvás és a kiabálás. Emlékezzünk csak vissza Kinga legutóbbi hisztirohamára! A műsor készítőinek el kellett elzárnia a tajtékzó szőkeséget a kötekedő Verától. De már a nyugalom mintaképénél, VV Fecónál is gyakran elszakad a cérna, rendszeresen megy bele éles szópárbajba Attilával. Szinte tapintható a feszültség a villában! Hogyan kerülhető el a tettlegesség?

Az egyedüli „kontrollt” a műsor készítői jelentik, akik láthatóan igyekeznek megkönnyíteni a villalakók helyzetét. Változatos programokkal szeretnék kizökkenteni a játékosokat a monotonitásból, például az X-faktoros dalpárbaj vagy az e heti VV Rendőrakadémia is erre szolgál. De az sem volt véletlen, hogy a játék felénél bokszhetet tartottak. Ugyanis két héten keresztül edzésekkel vezethették le a feszültséget a villalakók.

A jelenlegi valóságshow-szereplők már most túlszárnyalták a VV4-es kollégáikat. Ott ugyanis már alig két héttel a kezdés után narancsdobálás miatt kizárták az egyik lányt.

Ők fékezhetik meg az őrjöngő villalakókat

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top