nlc.hu
Sztárok
Kikapcsolódás természetesen

Kikapcsolódás természetesen

Szívesen engedélyeznél magadnak néhány nap pihenést? Csendre, nyugalomra és harmóniára vágysz? Tarts velünk!

Amikor úti célt keresünk, gyakran esünk abba a hibába, hogy hazánk szépséges vidékeit számításba sem vesszük, mert nem tudjuk, milyen kincsek is rejtőznek határainkon belül. Természet adta örömökért és testi-lelki kényeztetésért azonban nem kell a szomszédba menni!

Kikapcsolódás természetesen

Csupán néhány kilométerre a fővárostól ugyanis olyan földi paradicsomba csöppenhetünk, mely energiával tölt fel, kényeztet, tetszik a szemnek és jót tesz az érzelmeknek is. A Zichy Park Hotel, melynek egyedülálló miliője amellett, hogy szemléletesen tükrözi a vidéki lét tisztaságát, minden szempontból megfelel a modern életmód igényeinek is. A hotel, mely céljának tekinti a természet védelmét, valamint a hagyományok ápolását, egyedülálló időtöltést kínál az egész család számára.
A tradicionális vidéki életmód annak minden szereplőjével együtt elevenedik meg a látogatók előtt, akik néhány nap erejéig ismételten átélhetik őseink nyugodt és dolgos mindennapjait. A park különleges színfoltja ugyanis a Parasztudvar, mely a régi magyar állattartás és gazdálkodás körülményeit szemlélteti. Az állatsimogatóban többek között csacsival, báránnyal, emuval, barátkozhatunk, míg az istállóban hiú paripák várják a lovaglás szerelmeseit.

Kikapcsolódás természetesen

A régi, uradalmi épületek patináját felidéző közegben az aktív pihenés kedvelőit kirándulási lehetőségek, tereplovaglás, tavi horgászat, vadászat és úszás csábítja mozgásra. Egy mozgalmas nap után érdemes betérni a Vincellérház borospincéjébe, mely különleges boraival, valamint egyedülálló hangulatával járul hozzá a kellemes estéhez.

Csomagolj! Kristálytiszta levegő, gyönyörű táj, rendkívüli élővilág, barátságos környezet, sportolási lehetőségek és teljes nyugalom vár rád!

Bővebb információ: http://www.zichyparkhotel.hu/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top