Sztárok

Megszereztük Geszti Péter titkos versét

A csütörtök esti DTK Show-ban olvasta fel lányainak írt versét Geszti Péter.

Megszereztük Geszti Péter titkos versétManó ül a lombok között, Sára, Lujza, Sára, cseresznyézni felköltözött mára már a fára”: bár a Geszti-szerzemények többségét egy ország fújja lelkesen vagy bosszankodva, a szöveggyárosnak vannak olyan sorai is, amelyeket legszűkebb családján kívül senki nem ismer. Geszti Péter D. Tóth Krisztával azonban kivételt tett, és a DTK Show-ban felolvasta kislánya, Sára születésére írt versét.

A műsorvezető ennek ellenére nem volt kíméletes a Gringo Sztár frontemberével, pályafutásának néhány, ma már cikinek ható mondatával is szembesítette Gesztit, aki ugyan belátja, hogy megosztó személyiségnek számít, de ezt csöppet sem bánja. A zenész ugyanakkor elismerte, hogy érdekli az emberek véleménye. „Elolvasom az internetes kommenteket is. Sokat lehet belőlük tanulni, de próbálom kettéválasztani, hogy mi szól a személyemnek, és mi az éppen aktuális szerepnek, amit a tévében látnak az emberek.”

DTK Show, csütörtökön este 21.00-kor az m1-en

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top