Sztárok

Sarka Kata mellében szétszakadt az implantátum

Itthon is számos nőt érint a kialakult PIP implantátum botrány. Sarka Kata a Best magazinnak mesélte el, hogy nála a kiszakadt implantátum miatt csomók keletkeztek a hónaljában.

Sarka Kata mellében szétszakadt az implantátumSarka Kata három éve csináltatta meg a mellét, és amint megtudta, hogy komoly gond lehet az implantátumokkal, azonnal elment az orvosához. „Mindössze néhány perc alatt, már a tapintásos vizsgálat során kiderült, hogy kiszakadt a betét és a hónaljam tele van csomóval… Mérges lettem a korábbi orvosomra, aki rábeszélt a PIP implantátumra” – olvasható Kata története a Best magazinban. Hajdú Péter neje azonnal újra kés alá feküdt. „A legrosszabbra gondoltam abban a két hétben, amíg a kiszedett csomók szövettanára vártam.”

Miért nem feküdne újra kés alá Kata? Engedni fogja-e lányának a plasztikai beavatkozást? Tanácsolja-e nőknek a mellműtétet? És milyen hírességek kerülhettek még veszélybe a PIP implantátum miatt? A Best magazinból kiderül!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top