Sztárok

Titokban járt plasztikai sebésznél a Megasztár

Szecsődi Karcsi nemátalakító műtéttel kapcsolatos konzultációra jelentkezett be egy plasztikai beavatkozásokat végző klinikán – állítja a Bors, a fiú cáfol.

Titokban járt plasztikai sebésznél a Megasztár„Valóban felkerestem egy plasztikai sebészt, de teljesen más dologgal kapcsolatban. Ezt nem most, 19 évesen kell eldöntenem. Még vacillálok” – nyilatkozta a fiatal énekes, aki hétköznapokon is nőies ruhákat visel. Arra a kérdésre, miszerint szükségét érzi-e a műtétnek, csupán annyit válaszolt: „Bonyolult ez a dolog.” Az egykori megasztáros egy hónapja a TV2 Aktív című műsorában vállalta fel transzszexualitását. Saját elmondása szerint jelenleg egyik nemhez sem tartozik. „Nem fiú, nem lány, nem heteró, nem biszex, nem meleg, csak én” – határozta meg akkor önmagát. Akkor az interjúban azzal indokolta nőies vonásait, hogy a szervezete női hormont termel, mert édesanyja hasában volt egy lány ikertestvére, akit elvesztett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top