Sztárok

Nyerészkednek Mary Zsuzsi halálán

Exférje szerint sokan hasznot akarnak húzni a tragédiából – írja a Blikk.

Nyerészkednek Mary Zsuzsi halálánKlapka György teljesen kiakadt azon, hogy máris koncertet szerveznek a szenteste öngyilkosságot elkövető Mary Zsuzsi emlékére. Az üzletember szerint volt feleségét sokan kihasználták az életében, és most a halálában is. Az elhunyt énekesnő menedzsere ugyanis emlékkoncertet hirdetett, amelyre ezer forint a belépő. A rendezvényre február 19-én a Ruttkai Éva Színházban kerülne sor.
Klapka korántsem érti, miért szednek belépőt, ha az emlékkoncert nem üzleti célú. Sőt arra is nagyon kíváncsi, kik lesznek azok az állítólagos volt barátok és kollégák, akik ingyen lépnek fel. „Ahogy Zsuzsi gyerekei tudták ingyen adni anyukájuk »hangját és képét«, CD-jét, úgy csak akkor hiszem el, hogy szívből jövően akarnak rá emlékezni, ha ingyenes lesz a koncert, a kollégái önzetlenül, gázsi nélkül énekelnek, és a menedzsere sem kér részesedést vagy jutalékot” – jelentette ki Klapka, akinek egyik lakását a napokban fosztották ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top