Sztárok

Az RTL sztárjai VV Attilának szurkolnak

Hiába összeférhetetlen, helyén van a szíve és igencsak szórakoztató. Talán pont ezért sikerült "maga mellé állítania" VV Attilának néhány RTL-es sztárt.

Az RTL sztárjai VV Attilának szurkolnakAz X-faktoros héten Attilának ha Muri Enikő szívét nem is sikerült elnyernie, a barátságát mindenképpen. De nem a csodaszép énekesnő az egyetlen, aki megkedvelte Attilát, hanem a BeleValó műsorvezetője, VV Olivér is. A VV4 egykori nagyszájú fenegyereke úgy gondolja: ha most bekerülne a játékba, minden bizonnyal Attila lenne a cimborája. „Attila, Eszter és Péter társaságában nagyon jól érezném magam. Tetszik, hogy karakán módon játszanak… Attilával tuti, hogy naponta ötször összevesznénk, de ez nem rondítana bele a barátságunkba” – mondta VV Olivér, aki szerint nehezebb dolga lenne a mostani szériában, itt ugyanis a játékon van a hangsúly, míg náluk az érzelmeken volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top