Sztárok

Nagyszülő lesz a Barátok közt sztárja

A sikeres sorozat Vili bácsijának, Várkonyi Andrásnak a fia oltár elé vezette párját. És májusban már megérkezik a baba is – írja a Blikk.

Nagyszülő lesz a Barátok közt sztárjaNagy az öröm a Várkonyi családban. A színész fia ugyanis elvette szerelmét, akit szülei is nagyon megkedveltek és hamarosan megszületik az unoka is. „Már a menyasszonyi ruha kiválasztásánál is figyelni kellett, hogy megfelelően flexibilis legyen a dereka, hiszen májusra várjuk a babát. Kisfiú lesz, és már neve is van: Balázs. Ő az első unoka a családban, izgatottan készülök a nagypapaszerepre” – áradozott a büszke leendő nagypapa, Várkonyi András, aki míg a gyerekeivel szigorú volt, az unokáját a végletekig el akarja kényeztetni. „Az első pár év inkább a feleségemé lesz, de már alig várom, hogy kézen fogva sétálhassunk együtt az állatkertben, és megtanítsam mindenre, amire csak lehet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top