Sztárok

Botrány az Eurovízió körül

A Megasztárból ismert Ambrus Rita énekli azt a dalt, ami bejuttatta Galluszt az eurovíziós fesztivál hazai elődöntőjébe – állítja a Bors.

Más dalával akar győzni Gallusz NikiAz elődöntőbe jutott többek között Vizy Márton – Vígh Kristóf: Európa, egy a mi szívünk című szerzeménye is, amit az egyik szerző és Gallusz Niki ad majd elő a versenyen. A dalról felkerült egy 20 másodperces részlet a fesztivál honlapjára, a klipben azonban csak közel fél percig látszik Gallusz Niki fotója, miközben egy másik énekesnő hangja hallható. A bulvárlap kiderítette, hogy a számot Ambrus Rita énekelte fel. „Számomra is meglepetés volt, hogy Marci beadta a pályázatot. (…) A sajtótájékoztatón jót nevettem, amikor meghallottam egy kedves ismerősöm hangját, miközben az én képemet mutatták – nyilatkozta Gallusz Niki. – Évekkel ezelőtt Vígh Kristóffal írtunk egy számot, amit most elővettem a fiókból. Az idő rövidsége miatt a pályázatra azt a felvételt küldtem be, amit még akkor rögzítettünk Ambrus Ritával, amikor maga a szám született. Mivel ez a dalok versenye, ezt a szabály nem tiltja” – érvelt Vizy Márton, még ha ez meg is téveszti a szavazókat. A bulvárlap által megkérdezett Ambrus Rita csupán szűkszavúan kommentálta, hogy nem őt kérték fel a dal előadására: „Nem kívánok sárdobálásba kezdeni, szurkolok, hogy járjanak sikerrel a fesztiválon.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top