nlc.hu
Sztárok
Mindenkit átvertek a Való Világban

Mindenkit átvertek a Való Világban

VV Péter kicsit sem sajnálja, hogy taktikusan játszotta végig a Való Világot. "Úgy hirdették meg a műsort, hogy lesz itt ármány és szerelem. Azt hiszem, mindkettőből kivettem a részemet!" – mondta Péter.

Attila és Péter a villában megalkották a Cinkostárs Bt.-t, és habár azt mindketten kijelentették, hogy villabarátság alakult ki köztük, nem akarják szépíteni a valóságot: „Attilával összevissza hazudoztunk folyamatosan egymásnak. Amikor a szemébe néztem és azt mondtam, hogy nem hazudok neki, és ő azt válaszolta: ő sem nekem, akkor már mindketten tudtuk, hogy hazudunk. Ebből sportot űztünk villában, de ez nincs így a kinti életben. Ez egy játék, ahol az ember be van zárva egy kertbe és egy nappaliba, és megőrül az unalomtól. Semmi más eszközöd nincs, mint saját magad, a társaid és a kommunikáció. Attilával pedig nagyon jól lehet szórakozni” – ecsetelte Péter, aki nem tagadja, feldobta a napját, amikor megtudta, hogy érzékeny lelkű VV Vera pornócastingon járt.

Mindenkit átvertek a Való Világban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top