nlc.hu
Sztárok
“Hiba volt az öngyilkossági kísérlet” – mondja a villalakó

“Hiba volt az öngyilkossági kísérlet” – mondja a villalakó

A Való Világ harmadik szériájában feltűnt Ágica tavaly májusban a megnövekedett törlesztőrészletek miatt elveszítette lakását. Lelkileg padlóra került és gyógyszereket szedett. De talpra állt, és konkrét céljai vannak!

Öngyilkossági kísérletéről beszélt a villalakóÖsszetört lelkileg, megviselte, hogy elveszítette lakását, és nem tagadja, abban az időben szedett különböző gyógyszereket, de nem fordult meg a fejében, hogy lakása elvesztése miatt újra megpróbálja eldobni az életét. „Nem siránkozom már tovább, hiszen muszáj továbblépnem, egy örök hullámvasút az életem, de úgy érzem, most újra felfelé haladok” – nyilatkozta a Való Világ egykori játékosa.
Sokan szisszennek fel a hírt olvasva, mert akaratlanul is az jut az eszükbe: „Ez is a hirtelen jött siker és az az utáni kiüresedés miatt történt.” Tény: Ágicának is szembe kellett ezzel néznie. A mostani villalakóknak azt javasolja, hogy mindig reálisan lássák a helyzetüket, fontolják meg minden lépésüket, és gondolkodjanak hosszú távon.  
A lány életének ezt az időszakát eddig titokban tartotta, nem akarta, hogy az emberek sajnálják. Majka online tévéműsorában azért vállalta a nyilvános szereplést, mert állítja: kapcsolatba került egy céggel, akik segítenek neki kilábalni a hitelcsapdából.  „Hajlandó vagyok végigjárni az eladósodottságból kivezető utat. Tudom, hogy sokan vannak nálam sokkal rosszabb helyzetben, a példámmal nekik akarok segíteni” – mondta Ágica a Nők Lapja Cafe munkatársának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top