Sztárok

Árulkodó fotó: ismét gyermeket vár Jolie

Jön az újabb baba a Jolie és Pitt párosnál, a pletykák szerint ugyanis a színésznő várandós, erről árulkodnak a legfrissebb fotók is – állítják a külföldi lapok.

Hiába viselt a vasárnapi Golden Globe gálán testhezálló Versace-ruhát, a színésznőről mégis azt feltételezik, hogy gyermeket vár. Mindenki szerint gyakran simogatta – egyébként teljesen lapos – hasát, és a fotók tanúsága szerint hiába volt előtte egész este pezsgő, bor, és mindenféle finom likőr, csakis ásványvizet ivott – olvasható a The Sun cikkében. Habár a hírt egyelőre senki nem erősítette meg, a US Magazinnak egy névtelen forrás így nyilatkozott: „Angelina gyakran panaszkodik, hogy rosszul van az illatoktól, és reggeli rosszullétei is vannak.” Alig várjuk, hogy elinduljanak a legvadabb találgatások arról, hogy vajon Budapesten fogant-e az új Pitt–Jolie bébi, aki majd nyilván a Géza, János, Piroska vagy a Dzsenifer nevet kapja.

Sok pohár, semmi alkohol
Sok pohár, semmi alkohol
A külföldi sajtó szerint terhes, hát...
A külföldi sajtó szerint terhes, hát…

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top