Sztárok

VV Fecót felesége ejtheti ki a játékból

Lebukott VV Fecó Angélája, aki már azelőtt kiposztolta a Facebookra, hogy férje kapta a védettség jelentő lila kendőt, mielőtt ez adásban lement volna. Sokan úgy vélik, Angéla megnyilvánulása árthatnak urának.

VV Fecót felesége ejtheti ki a játékbólNemcsak a produkciónak káros, ha adás előtt kiderül, hogy ki nyerte a védettséget, de a nézőknek sem szimpatikus húzás Angéla hencegése. Az asszony hiába büszke urára, talán most többet ártott neki, mint amennyire segíteni szerette volna.

Angéla nem tesz lakatot a szájára, ha Fecó villabeli kapcsolatairól kell véleményt alkotni. De vajon ezzel Fecó pártjára vagy éppen ellen állítja a nézőket? Legutóbb például Csaba rajongóit haragította magára azzal, hogy kijelentette: szerinte is megromlott a két fiú kapcsolata, és talán ezért nem a férje a hibás. Érdekes, hogy miközben a villa Magdi anyusa, Fecó állandóan ködösít és kerüli a konfliktusokat, Angéla idekint teljes mellbedobással kampányol és kinyilatkoztatja véleményét.

Hogy az idő előtt kikotyogott villatitok és az – érthetően – erőteljes kampányolás mennyire jön be a nézőknek, még csak találgatni lehet, de a Nők Lapja Cafe úgy értesült, hogy a produkció finom szólva sem örült annak, hogy Angéla órákkal az adás előtt kifecsegte az Aréna végeredményét. Fecó neje azzal védekezik, hogy feltörték a Facebook fiókját és nem ő írta ki az eredményt, ez azonban igencsak kevésbé hihető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top