Sztárok

Ő az a férfi, aki mindent elnéz Claudiának

Újra együtt vezeti a Megasztárt Liptai Claudia és Till Attila. A páros egyszerűen képtelen összeveszni és ez mindkettőjük szerint Tilla természetének köszönhető – írja a Best magazin.

Ő az a férfi, aki mindent elnéz ClaudiánakTillával képtelenség összeveszni. Ha én meg is próbálnám, ő nem lenne partner” – mondta Claudia a Bestnek. És ezt megerősítette a társa is. „Apró összezördülések vannak, de én nem bánom, ha a nők gyötörnek és bokszzsáknak használnak, és ez Claudiával kapcsolatban sincs másképp. Nagyon jól tűröm Claudia kiborulásait…” – ecsetelte Tilla, aki nemegyszer állt Liptai mellett, amikor valami miatt eltört nála a mécses. „Clau szenvedélyes alkat. Kiborult már természetesen nemegyszer a pasik miatt, de attól is eltört már nála a mécses, hogy Panka felhívta, és ő nem lehetett éppen vele. A nők ilyenek, ezt a férfiaknak el kell fogadniuk” – mondta Tilla.

A Liptai Claudiával és Till Attilával készített rendhagyó interjút elolvashatod a friss Best magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top