Sztárok

Csont és bőr VV Dya – elképesztő fotó

Kórosan sovány VV Dya. A Való Világ első kiesője úgy néz ki, mint egy tizenhárom éves kamaszlány, két hatalmas szilikonmellel.

Csont és bőr VV Dya – elképesztő fotóÁllítólag szerelmes, mert igaz érzéseket táplál VV Shadi iránt, haknizni is eljár, egyelőre tehát még profitálni tud a Való Világ-os szerepléséből Dyácska, akinek láthatóan minden klappol az életében. Arról nem tudunk, hogy Dyát egy fogyasztószalon is szponzorálná, de elképzelni sem tudunk egyéb olyan okot, ami miatt a fekete hajú lány ennyire sovány lenne.
Csont és bőr a karja, beesett arcán is látszik, hogy mennyire lefogyott. Azt tanácsolnánk az egykori villalakónak, hogy vagy szedjen fel 5-6 kilót, vagy csináltasson kisebb melleket, mert ha így folytatja, hátproblémái is lehetnek. Dya testét jelenleg egy ember biztosan irigyeli, méghozzá a villaléte alatt több, mint 12 kilót hízó kebelbarátnője, Kinga.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top