Sztárok

Mélypont: VV Eszter édesanyja aggódik lányáért

Éjszakákat ébren volt VV Eszter édesanyja, aki az elmúlt napokban minden éjjel nézte az online közvetítést, mert úgy érezte: lánya mélypontra került.

eszti reggelPéter kiesése óta látom a lányomon, hogy mélypontra került” – mesélte a Nők Lapja Cafénak Eszter édesanyja, aki szerint lányát nemcsak Peti távozása viselt meg, hanem összességében most érkezett el a lélektani határhoz. „Az elmúlt napokban folyamatosan nyomon követtem az éjszakai adásokat. Aggódtam Esztiért, de szerencsére már felszívta magát, és újra a régi. Hiába van ott neki Sehi, aki egy nagyon kedves, tündéri lány, de úgy érzem, innentől kezdve Eszter csak önmaga támasza lehet!” – állítja a mama, aki pontosan látja, hogy lánya mennyire közeledne Attilához. „Eszter ösztönösen érzi, hogy Attila lehetne számára a beszélgetőtárs, lelki társ, de mi nők gyakran futunk olyan dolgok után, amit nem kapunk meg.” A villalakó édesanyja szerint egyébként nem véletlen, hogy Csabi és Fecó ennyire kerüli és támadja Esztert. Az asszony úgy gondolja, Csabi tart a lányától, mert szellemileg komoly ellenfelet lát benne, Fecó pedig egyszerűen nem tudná megindokolni azt, mi is a baja a villa ügyvédnőjével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top