Sztárok

Hajmeresztő pletykák a villalakókról

Egyre ismertebbek a villalakók, így nem csoda, hogy sorra bukkannak fel a régi ismerősök, akik hajmeresztő pletykákat szivárogtatnak ki róluk. Mindenki döntse el maga, hogy ezek igazak -e.

Hajmeresztő pletykák a villalakókrólKezdjük máris Kingával! A hisztikirálynőről például az a hír járja, hogy csakis olyan férfival áll szóba, akinek kellően vastag a pénztárcája, csajdöglesztő autója van, és szereti mindezt megosztani szíve választottjával. Hogy mennyi igazságtartalom lehet ebben a pletykában, nem tudni. Talán azt azért említsük meg, hogy Kinga legutóbbi barátja Jaguarral járt, kigyúrt volt, és kifizette a lány plasztikai műtétjét.

Kinga benti barátjáról is hajmeresztő híreket hallani. Attila nagymamája állította azt, hogy még kamaszkorában megpróbálta eldobni magától az életet. Most pedig egyik ismerőse, egy fiatal csinos lány, aki Attila cégénél dolgozott, azt mondja, hogy a férfi szülei szégyellik, hogy fiuk egy valóságshow-ban szerepel. Ennek némiképp ellentmond a vidéki szülők karácsonyi üzenete, amiben határozottan kijelentették: büszkék gyermekükre. Ha még némi fenntartással fogadták is Attila szereplését, vélhetőleg ma már szurkolnak fiuknak. Arra pedig, hogy miért nem nyilatkoznak a lapoknak, talán a legegyszerűbb válasz az lehet: erre kérte őket Attila a játék előtt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top