nlc.hu
Sztárok
Durva botrány a VV-ben a reklám alatt

Durva botrány a VV-ben a reklám alatt

VV Attila kérdőre vonta a kiválasztás reklámszünetében Fecót, aki elég sajátosan értelmezte játékostársa egyik megnyilvánulását.

Durva botrány a VV-ben a reklám alattA két férfi vitája Attila egyik kijelentése miatt robbant ki. Ő ugyanis azt merészelte mondani az egyik jelrakás alkalmával, hogy Fecónak már megvolt az esküvője, megbocsájtott neki az asszonykája, így menjen haza a családjához. Fecó azonban ezt úgy értelmezte, hogy Attila szájára vette a családját, és becsmérelte őket. Ennek hangot is adott vasárnap az élő adás alkalmával, ami után Attila felemelte a hangját és az asztalra csapott: „Én szidtam a családodat?… Fecó, nem érdekel, hogy a kis beteg elméddel te mit hogyan értelmezel, de engem most már hagyjál békén!… Te, igaz ember?! Se szidalmazás, se szidás nem hagyta el a számat! Az, hogy azt mondtam: vár otthon a kis családod, az nem szidalmazás!” – reagált Attila Fecó kemény vádjára. A két fiú szópárbaját megnézheted itt!

A(z) “Kire szavaznál egy Attila–Fecó-párbajon?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Attila

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top