Sztárok

Ők az új celebek, leáldozott a VV-nek

A valóságshow-celebek gyakran panaszkodnak, ha csak VV Laciként vagy VV Piriként emlegetik őket. Szerintünk is piszok nehéz lehet ilyen névvel élni, ezért a személyiségükhöz passzoló művésznevet találtunk ki számukra. Ezek már megfelelnek felnőttfilmezéssel kacérkodóknak, és énekesi babérokra törőknek egyaránt.

Ők az új celebek, leáldozott a VV-nekVV Cristofel Skalpvadász
Pillás „macsó” Cris

Skalpvadászként ment be, és úgyis jött ki. Miközben Veronikát meghódította, és Esztert is szóban, nem minden ok nélkül bebizonyította, hogy metroszexuális macsók igenis léteznek. Azt gondoltuk, hogy a nőknél és a szűk cuccoknál jobban kevés dolgot szeret, de tévedünk. Íme, egy-két apróság, amit a macsó maga emelt ki: a kukija, a temperamentuma és a gyönyörű szempillája.

Ők az új celebek, leáldozott a VV-nekVV Dya – Plázacica
Dialóg Dya

Bentléte alatt előszeretettel csacsogott, csivitelt, durcizott vehemensen és sajnos túl hosszan, amit a jelek szerint kint sem átall folytatni. Sosem tagadta, a média nagy barátja, mindig is képernyőn akart szerepelni. Kiesése óta sem nélkülözzük, bulvárlapokban és férfimagazinokban is látható. Az utóbbi nemcsak dialógmentes, hanem a sokkal testhezállóbb szerep jól is áll neki.

Ők az új celebek, leáldozott a VV-nekVV Shadi – Feltörekvő
Sandokan Shadi

A villa ifjú Kabir Bedije bátran harcolt erősebb ellenfeleivel, és nem félt konfrontálódni sem. Provokatív stílusa azonban végül nem vitte messzire, háborút vesztett a rádzsával (VV Attila) és csapatával szemben. Happy end azért itt is van, villán kívüli vigaszdíja nem sokkal kiesése után a VV plázacicája, Dya lett.

Ők az új celebek, leáldozott a VV-nekVV Annamária – Fura
Spuri Mari

A fura lány legemlékezetesebb pillanatai az akut érintésfóbiás Attilához kötődnek, akit nem átallott manuálisan és hevesen inzultálni zuhanyozás közben, majd pucéran végigkergetni a hálószobában. Felejthetetlen körbesprint, és testi egymásra találás volt, és végül Attila is felnőtt a feladathoz. Köszönjük, Annamari!

Ők az új celebek, leáldozott a VV-nekVV Veronika – Alekosz exe
Visszaeső Veronika

A VV 5 nem az első valóshágshow, amelybe Veronika betévedt, igaz ezúttal nem jutott olyan messzire. Alekosz szerelmét nem tudta sokáig megtartani, kérdés, hogy a VV-ben kifogott, már szintén kiesett Cristofellel hogyan alakul majd a kapcsolatuk. Amennyiben sehogy, benne van a pakliban, hogy visszaesőként Éden-, netán Nagy Ő Veronikaként láthatjuk viszont.

Ők az új celebek, leáldozott a VV-nekVV Gergő – Alfahím
Geronimo Geri

Férfias jelenség, aki a villabeli léte alatt nyugodt, szoborszerű alakjával gyakran állt vagy jobb híján ült, némán és hosszan kémlelve. A kiváló apacs vezető, Geronimo nyugdíjazás előtti fazonját idézte a képernyőkre, akiből már csak komolyabb sérelmeknél bújt elő a harci szellem. Legemlékezetesebb csatáját Geronimo Geri eltűnt körömollójáért vívta.

Ők az új celebek, leáldozott a VV-nekVV Péter – Valóságshow-veterán
Tojás „Peti” Tóbiás

Cselszövő, megbízhatatlan, sunyi és alattomos, néhány válogatott jelző, ahogyan társai látták, vagyis éppen olyannak, mint a Csizmás Kandúr nagy gyerekkori spanját, Tojás Tóbiást, aki szerény antihőskülseje ellenére is rengeteg váratlan fordulat és cselszövés okozója. A mahinátorkarakter a filmhez hasonlóan a VV-ben is némiképp pozitívra fordul, igaz, itt csak pár százalékban, nem 100-ban mérhető az átalakulás.

Ők az új celebek, leáldozott a VV-nekVV Eszter – Karrierista
Molotov Eszter

Rég kiderült már, hogy a visszafogott jogászkülső Eszter esetében gyógyíthatatlan közvetlenséget és nyitottságot takar. Minden hétre jut izgalom, a karrierista lány kíméletlenül dobálja a nézőkre adrenalingenerátor jelleggel Molotov-koktéljait, hol csupasz mellek, hol pedig pikáns, swingerklubos apró emlékei formájában.

Ők az új celebek, leáldozott a VV-nekVV Csaba – Helyes pasi
Csabi Páfrány

Lakópajtásai hónapokig cikizték színtelen-szagtalannak tartott karaktere miatt, mi több, megkapta a nyakába a páfrány jelzőt is. Passzentosabb nevet nem is viselhetne magán a villa helyes pasija, az ugyanis „szép megjelenésű, könnyen tartható növény, kecses zöld levelei pedig frissítik minden helyiség levegőjét”, két éve pedig az év szobanövénye díjat is megkapta. Páfrány rulez!

Ők az új celebek, leáldozott a VV-nekVV Attila – Összeférhetetlen
„Tuskó Hopkins” Attila

Minket nem tévesztenek meg a magyar Steven Segal-figurát sejtető PR-maszlagok róla, hiszen Attila nyilvánvalóan rejtői magasságba törő, sokszínű és -arcú figura. Tuskó Hopkins modern kori reinkarnációja illőképp furfangos, de mindeközben persze magányos hős típus is. Vág az esze, mint a borotva, aminek köszönhetően számos lakótársát villán kívüli pozícióba helyezte.

Ők az új celebek, leáldozott a VV-nekVV Kinga – Cselszövő
Duál (Disney) Kinga

Kinga személyisége két főszereplő találkozásából áll össze, akik különböző szereposztásban csillogtatják meg animációs bájaikat a nézőknek. Az állandó támadóúszásban közlekedő kis piros piranha éppolyan ismerős jelenség lehet a VV-akvárium törzsmegfigyelőinek, mint a random felbukkanó szépséges, csupa mosoly, csupa kecs Cinderella, vagyis Hamupipőke. 

Ők az új celebek, leáldozott a VV-nekVV Seherezádé – Szenvedélyes nő
Nyihi Sehi

Jöjjön a villa „fabula rasája”, az ikonikus nyerítésű Sehi, mint mesehős, akit Aiszóposz is főszereplőjének választott anno. A mesebeli szereposztásában oroszlánbőrt öltött magára álcaként, de leleplezte jellegzetes szamárnyerítése. A tanulság még ma, mintegy 2600 évvel később, a VV-villában is ül. Hiába a „szenvedélyes nő”-álca, elég egy szívből jövő nevetés, és máris lehull a lepel.

Ők az új celebek, leáldozott a VV-nekVV Vera – Érzékeny lelkű
Aloe Vera

Az ő esetében két dolog is nagyon indokolja a névhasználatot, egyrészt a Kertész vezetéknév, másrészt a nyíltan viselt „érzékeny” címke. Vitriolos verbáloffenziáit nonstop üzemmódban nyomja, amit az aloe szócska kellemesen ellensúlyoz. Vera nyomában valóban kő kövön nem marad, a parázs vitákra pedig mi lenne jobb, mint egy szép szál gyulladáscsökkentő aloe vera.

Ők az új celebek, leáldozott a VV-nekVV Fecó – Dumagép
Juanita „Fecó” Fernandez

Dumagépként ment be, pedig nem csak a verbálkonstrukciója figyelemre méltó. Tiszta sor, hogy őstehetség, egy személyben eljátssza egy teljes dél-amerikai szappanopera teljes szereplőgárdáját. Igazi latin joker. Hol ködfátyolos szemű, pihegő díva, hol forróvérű flamencotáncos, hogy a deltás bokszolóról, a szeretni való hősről és a meg nem értett tragikáról ne is beszéljünk.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top