Sztárok

Milliókat érő ajándékok a hazai celebeknél

Korcsolyapálya, budai ház, méregdrága karóra… Összeszedtük a legemlékezetesebb sztárajándékokat. Celeb adok-kapok – hazai módra.

Milliókat érő ajándékok a hazai celebeknélMedveczky Ilona
Házat kapott a hódolójától

A hazai hírességek világának eddigi legdrágább ajándéka az egyik budai hegy tetején található, és úgy hívják: Medveczky Ilona háza. A díva nem tagadja, akadtak az életében férfiak szép számmal, de épp ez a hódolója, aki a ma már több száz milliót érő villát ajándékozta neki, soha nem volt több egy barátnál. „Úgy kaptam a házamat, hogy semmit nem adtam érte a táncomon kívül – mesélte a művésznő. – Az úriember tudta, hogy nem vagyok képes úgy érezni iránta, ahogyan ő szeretné, de valamiért fontos volt neki, hogy biztonságban tudjon engem. Amikor Magyarországon járt, és én a Moulin Rouge-ban táncoltam, ki nem hagyta volna, hogy megnézze a fellépésem. Álmomban sem gondoltam, hogy végül ő lesz az, aki megoldja az életem. Mai napig hálás vagyok az ő jóságáért: azt mondta, az ő táncművésznője nem nyomoroghat, olyan királynői ház illik hozzá, amilyen királynő ő.”

Milliókat érő ajándékok a hazai celebeknélHorváth Éva
Luxusautó bundában

Három évvel ezelőtti születésnapjára kapta Horváth Éva a kedvesétől azt a bizonyos hófehér luxus Audit, amit egyszerűen nem lehet nem észrevenni. Már az ajándék átadása sem a hagyományos módon történt: egykori szépségkirálynőnk egy gyönyörű szőrmebundába csomagolva kapta meg az autó slusszkulcsait, legalábbis a városi legendák szerint. A műsorvezetővé avanzsált szépségkirálynő az exkluzív ajándékokról nem szívesen mesél a médiának.

forrás: //trendmagazin.hu
Forrás: http://trendmagazin.hu

Rubint Réka
Újabb esküvő és méregdrága karóra

Rubint Réka férjének, Norbinak ajándékozott legértékesebb tárgya a Sztárok a jégen műsorhoz kapcsolódik. A hazai fitnesz koronázatlan királynője ugyanis három hónapon át korcsolyázott azért, hogy megvehesse férjének a hőn áhított, méregdrága, vagy még a méregnél is drágább karórát, egészen pontosan négymillió forintért, éppen Norbi születésnapjára. Az órát azóta is igen nagy becsben tartja, hiszen csupán limitált szériában kapható, és hónapokig kell várni rá.

Igaz, hogy Schobert 2007-ben kapta az órát, de jelenleg ezt a darabot több mint 5 millió forintért lehet megvásárolni. Hasonló darabbal nyomul Hajdú Péter is.

Milliókat érő ajándékok a hazai celebeknél
Détár Enikő és Rékasi Károly
Quadot a gyereknek!

A kisfiúk egyszerűen megvesznek mostanság a quadokért, noha nem mindegyikük olyan szerencsés, mint Rékasi Károly és Détár Enikő fia, Zsigmond, azaz Zsebi, aki már magáénak is tudhat egy nagyon is értékes, komoly darabot. Telkiben gyakorta látni, amint apa és fia a környékbeli utcákon „rodeóznak” a járgánnyal. A szülők ugyan egyetértenek abban, hogy a fiuk igencsak el van kényeztetve, de mint mondják, a hozzáállásukon nem tudnak változtatni, hiszen ma már Zsebi az egyetlen szeretgethető kiskorú a házukban. Zsebinek egyébként a legógyűjteménye is figyelemre méltó, tágas gyerekszobájának minden négyzetméterén mértani pontossággal összerakott birodalom található. Quadügyben persze nem könnyen adták be a derekukat a szülők, de végül győzött a kérlelő gyermekszempár.

Milliókat érő ajándékok a hazai celebeknélBódy Sylvi
Már jégterasza is volt

Sylvit egykori lovagja, a milliárdos vállalkozó, Kedves Ferenc hordozta a tenyerén. Már kapcsolatuk kezdetén egy gyönyörű sportautót bocsátott a rendelkezésére, de még a lány különleges hobbijaira is odafigyelt. Amikor Sylvi a Sztárok a jégen című TV2-produkcióban rótta a köröket, Kedvesnek mi sem volt természetesebb, mint születésnapi meglepetésként „felhúzni” egy jégteraszt a kertben, hogy Sylvi akkor hódolhasson új kedvtelésének, amikor csak szeretne. Ha nem számít a pénz, ilyen a szerelem.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top