Sztárok

Rajongóiból akar megélni VV Cristofel

Kocsmatulajdonos lett a kiesett villalakó. Igaz, pénz helyett csupán az arcával szállt be a vállalkozásba – írja a Bors.

Rajongóiból akar megélni VV CristofelCristofel igyekszik pénzre váltani a VV által szerzett ismertségét. Többen annyira bíznak az üvöltésével is pénzt kereső exvillalakóban és a rajongóinak a támogatásában, hogy egy új vállalkozást is el mertek indítani, amelyet a kubai macsó neve fémjelez. „Egy nagyon jó barátommal közösen üzemeltetjük a helyet. (…) Én vagyok a hely reklámarca, vagyis az lesz a feladatom, hogy bevonzzam az embereket, így lett VV Cristofel Delírium Pub a hely neve. Éppen ezért próbálok minél több időt ott tölteni” – árulta el a pénteken nyíló kocsmáról az exvillalakó, aki már az esküvőt tervezgeti VV Veronikával. A 19 éves kubainak egyébként minden hónap végén a bevétel fele üti a markát. Cristofel abban bízik, hogy sikerül majd hosszú távon is fenntartani a vendégek érdeklődését, ennek érdekében pedig mindent meg fog tenni, többek között ha csak teheti, maga szolgálja ki a betérőket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top