Sztárok

Rubint Réka: “Egy skizofrén zaklat”

Emlékeztek még, amikor Hajdú Pétert és nejét egy nő azzal zaklatta, hogy a házaspár igazából ufó, és gyermekük is az lesz? Rubint Réka zaklatója még ezen is túl tesz.

Rubint Réka: “Egy skizofrén zaklat”Egy személyiségzavaros nő úton-útfélen azt hangoztatja, hogy ő Rubint Réka! – írja a Story magazin. Schobert Norbi felesége nem önmagát félti, hanem attól retteg, hogy a családjával történik valami. „Egy svájci nő szerint én vagyok ő… Pár napja azzal döbbentett meg egy ismerősöm, hogy egy Svájcban élő magyar származású nő az én fényképeimet tölti fel »magáról« a legismertebb közösségi portálra, kihasználva a hasonlóságunkat. Most már a nevét is tudom. Fogalmam sincs, miért lopja el és dicsekszik az én fotóimmal, és miért fogadja lelkesen becsapott barátai gratulációit, hogy mennyire csinos azokon a képeken… Úgy tűnik, mintha el akarná lopni az életemet” – mesélte Réka a Storynak.
Réka retteg, nagyon aggódik gyermekei miatt, már a legdurvább dolgok is megfordultak a fejében, éppen ezért sajátos, különleges védelmet dolgoztak ki férjével. Hogy pontosan mit, az kiderül a legfrissebb Storyból.

 

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top