Sztárok

Kuruzsló segít teherbe esni Katalin hercegnőnek?

Lassan egy év telt el azóta, hogy Kate Middleton és Vilmos herceg egybekelt. Nem csoda, hogy a konzervatív nagymama és a szülők már sürgetik a gyermekáldást. És a hírek szerint különös módszerekkel traktálják a fiatalokat.

Kuruzsló segít teherbe esni Katalin hercegnőnek?Hatalmas a nyomás Katalin hercegnőn, hiszen íratlan szabály a Buckingham-palotában, hogy minden nő, aki beházasodik a királyi családba, az esküvő után egy éven belül gyermeket szül férjének.Vilmos neje azonban egyelőre nem került áldott állapotba. A legfrissebb Best magazin szerint nem véletlen az sem, hogy Vilmos és Katalin luxusnyaralásra indult egy karibi szigetre. „Van ott egy csodadoktor, aki már sok meddő nőn segített. Már megkeresték, hogy vizsgálja meg Katalint. Ő különböző ősi gyógymódokkal segíthet abban, hogy mielőbb megfoganjon a baba” – állítja egy bennfentes.
Vajon miért ragaszkodik annyira görcsösen a királynő ahhoz, hogy mihamarabb teherbe essen Katalin? Milyen különleges orvosi vizsgálatoknak vetették alá a polgári származású lányt még az esküvő előtt? Kiderül a legfrissebb Best magazinból!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top