nlc.hu
Sztárok
Súlyos figyelmeztetést kapott a Jóban Rosszban sztárja

Súlyos figyelmeztetést kapott a Jóban Rosszban sztárja

"Azonnal eszembe jutott, hogy úgy járhatok, mint a felmenőim" – mondta Gazdag Tibor a Jóban Rosszban Pongrácz dokija, akit orvosai figyelmeztettek: azonnal vissza kell vennie a tempóból!

Súlyos figyelmeztetést kapott a Jóban Rosszban sztárjaPongrácz doktor, szerepe szerint, napról napra küzd a Csillagvirág Klinika megmentésért, s ennek a véget nem érő stressznek köszönhetően nemrég egy infarktuson is átesett. Ám a Veszprém megyei lakás és a budapesti stúdió közt évek óta ingázó Gazdag Tibornak nem kevésbé feszült az élete, mint az általa megformált főorvosé. „Több rokonunk szenvedett érrendszeri gondok és súlyos szívpanaszok miatt. Túl a negyvenen nekem is eszembe jutott, hogy ideje lenne kissé lassítani, életmódot változtatni, de az igazat megvallva nem éreztem a koromat, s eszembe sem jutott, hogy baj lehet” – mondta a Best magazinnak a színész. Csakhogy a napokban egy kivizsgálás után közölték vele: zaklatott életviteléért cserébe súlyos árat kell fizetnie. Ha nem vigyáz magára, akkor nála is jelentkezhetnek szívproblémák!

Hogy pontosan milyen áldozatokat kell hoznia a színésznek, az kiderül a legfrissebb Best magazinból!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top