Sztárok

Boros Lajos: Nem tudtam apám arcára örömöt csalni

Boros Lajos őszintén vallott édesapjáról, akinek arcára elmondása szerint soha, semmilyen ajándékkal nem tudott örömöt csalni. A rádiós még egy történetet is írt az esetről, amiből később hangjáték is született.

Boros Lajos: Nem tudtam apám arcára örömöt csalniBoros Lajos a rádióban mesélte el, hogy ha elfelejtette felköszönteni édesapját a születésnapján, az volt a baj, ha ajándékot vett neki, azzal akadt gond. „»Minek vettél? Nekem már úgysem kell ilyen.« »Most miért fogunk kezet, nem az apád vagyok?« Nem tudtam örömöt csalni az arcára. Ha megcsókoltam, akkor azt mondta: »Mit csókolózol, mi vagy te? Nő?« Ez aztán évente ismétlődött” – mesélte Boros, aki később Felfüggesztés címmel egy történetet is írt édesapjáról. „Azt írtam, hogy ha engem keresztre feszítenének, akkor megjelenne, hogy »te itt lógsz, amikor nekem születésnapom van?«” – nevetgélt a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top