Sztárok

VV Péter: “Tudom, miért balhézik Attila és Eszter”

Péter szerint barátja egyáltalán nem vetette el a sulykot, amikor kiosztotta Esztert, amiért a lány megpróbálta megmagyarázni neki, hogy ne beszéljen annyira magas lóról a náluk vendégeskedő színészekkel.

VV Péter elárulta: ezért balhézik folyton Attila és EszterPéter szerint nagyon egyszerű a magyarázata Attila viselkedésének. „Attila és én is megrögzött agglegények vagyunk. Ugyanazok a reflexek működnek nálunk. Amikor bejött valaki a villába, azonnal azt éreztük, hogy mit akarnak tőlünk, ezért ellenségesen viselkedtünk velük. Nyilván Attila ezért úgy fogadta a színészeket, hogy már megint bemegy valaki, aki bohócot akar belőle csinálni” – adta meg VV Péter a magyarázatot Attila viselkedésére.
A férfi azt is elárulta: Attila nagyon jó fej, de nem érdekli a színház, a színészeket pedig pojácának látja. Ellentétben Eszterrel, aki a neveltetése miatt nagyon kulturált. „Két különböző kultúrkörről van szó, így nem csoda, hogy ellentét szövődik kettőjük között. Nem hiszem, hogy Attila elvetette volna a sulykot Eszterrel szemben, akinél teljesen nyilvánvaló, hogy fizikailag rá van kattanva Attilára” – kommentelte Péter, pedig ő is összemelegedett annak idején Eszterrel a villában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top