Sztárok

Kálloy Molnár Péter belerokkant a hitelmizériába

Csúnyán megvezette az egyik bank Kálloy-Molnár Pétert, akinek az egészsége is ráment a végtörlesztésre. A színész végül egy kisebb bankban talált kiutat, és lassan egészsége is helyreáll.

Nemcsak a kisemberek, a sztárok is végtörlesztésbe vágtak. Gregor Bernadett és Esztergályos Cecília mellett Kálloy Molnár Péter is azzal töltötte az év végét, hogy hitelét lerendezze – írja a Blikk. A színészt azonban csúnyán megvezették az egyik bankban. „Úgy gondoltam, megszabadulok a devizahitelemtől. Amit tudok, befizetek, és a maradékot forinthitelre váltom. Egy nagy kereskedelmi banktól kaptam kölcsön, akik csúfosan elbántak velem. Amikor bejelentettem a végtörlesztési szándékomat, hét hétig hitegettek, hogy rendben lesz minden. Mindennap gyomorgörccsel keltem-feküdtem. December 28-án nem bírtam tovább, bementem a bankba, és milyen jól tettem! Ha nem járok utána, ki sem derül, hogy nem tudom náluk véghezvinni a tervemet, és már csak pár nap maradt a végtörlesztési szándék bejelentésének határidejéből. Kétségbeestem. A pénzügyi tanácsadóm javasolt egy kis bankot. A nagy bankban már egy hiteltelen senkinek éreztem magamat, itt végre normális emberként kezeltek, és természetesen érdemben intézkedtek is. Kaptam egy ígérvényt, és forinthitelre váltom a tartozásom maradékát. Őrült spórolásba kezdtem, és szerencsére a családom is besegített, összedobták a pénzt. Sajnos az állandó idegeskedésre ráment az egészségem, hiszek benne, hogy a rossz közérzetre, feszültségre reagált így a szervezetem, ugyanis becsípődött a derekam, menni is alig bírtam. Ahogy a dolgok elintéződtek, egyre javult az állapotom, a február 14-i koncertemen a New Orleans pubban már teljesen egészségesen fogok gitározni” – magyarázta el helyzetét Kálloy.

 

Kálloy Molnár Péter belerokkant a hitelmizériába

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top