Sztárok

Majka kiosztotta Wolf Katit

Majoros Peti nem érti, ha a zsűri lehúzta élőben a produkciókat, akkor miért választotta ki előzőleg őket. A műsorvezető nincs egyedül, a zenei szakma nagy része értetlenül áll az Eurovízió elődöntője előtt.

Majka kiosztotta Wolf KatitMajka teljesen kiakadt, közösségi oldalán tette közkinccsé véleményét a dalverseny elődöntőjéről. „Volt dal, amelyiknél elmondták, hogy szinte bárhova jó lenne – ha az nem az Eurovíziós Dalfesztivál. Hát akkor miért választották ki szegény Krisz Rudi nótáját, ha utána azt mondják, hogy az nem oda való? És Dancs Annamáriát vajon hogy engedték ide? Vagy csak azért, hogy utána jól meg lehessen rugdosni élőben?” – kérdezte felháborodottan Majka, aki később azt is közölte, hogy a díszlet és Kapócs Zsóka műsorvezetése is tetszett neki, de a hangtechnika gyalázatos volt. „Mindegy, kit küldünk oda, nekünk csak vízió marad ez az egész” – szomorkodott Majka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top