Sztárok

VV Sehi az összeomlás szélén

Seherezádé retteg attól, hogy Vera tér vissza a vasárnap esti párbajról. Ez ugyanis azt jelentené, hogy neki már egy barátja sem marad a villában. Azt pedig már nem tudná elviselni, és még a játék feladásáig is eljuthatna.

VV Sehi az összeomlás szélénSeherezádé hamarosan újra eljuthat arra a pontra, hogy feladja a játékot, hiszen már egy héttel ezelőtt arról beszélt Fecónak, hogy ha Eszter kiesik, akkor ő végképp depresszióba süllyed. Eszteren kívül ugyanis már senki sincs a villában, akivel jóban lenne: Kingát elviselni sem bírja, de Fecóékkal sem barátkozik. Azt pedig sokáig biztosan nem tudná elviselni, hogy senkihez sem szólna a villában. „Nem tudok azonosulni itt senkivel sem. Nem tudom elképzelni a villalétet, ha még Esztit is elveszítem. Hogyan fogok talpra állni? Szükségem van a szeretetre, és arra, hogy álljon valaki mellettem. Én hozzá vagyok szokva, hogy olyanok vesznek körül, akik szeretnek” – mondta Sehi Fecónak. A lány annyira elszánt volt, hogy még azt is szerette volna, ha Fecó rárakja a jelét, csak nehogy Eszter villaléte veszélybe kerüljön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top