Sztárok

Mi lett velük? Lelakottak Hollywood fiatal bombázói – fotók

Christina Aguilera házassága egy éve, Katy Perry-é egy hónapja ért véget. De mindkét énekesnő mélyrepülésbe kezdett, azóta csak árnyékuk egykori önmaguknak.

Mi lett velük? Miért nem foglalkoznak magukkal? Christina Aguilera amióta elvált férjétől, húsz kilót hízott. Ő azt mondja, jól érzi magát kigömbölyödve, és ezzel nincs is semmi probléma. Viszont már több divatszakértő megszólta az énekesnőt, amiért alakjához és korához nem illő ruhákat visel. „Vagy kiesnek a mellei a szűk, flitteres ruhákból, vagy olyan kosztümöt visel, ami tíz évvel öregíti. Nem az a baj, hogy duci lett, hanem az, hogy már nem az alakjának megfelelő ruhákat hord” – nyilatkozta egy stylist. Ráadásul Aguilera Etta James temetésén koszos harisnyában kezdett énekelni. „Sajnálatos módon a barnítóspray hagyott foltot a harisnyáján” – nyilatkozta az énekesnő szóvivője.

 
Koszos harisnyában énekelt
Koszos harisnyában énekelt Etta James
temetésén
 
Mi lett velük? Lelakottak Hollywood fiatal bombázói - fotók
„Nem az a baj, hogy kigömbölyödött,
hanem hogy még mindig XS-es ruhát hord”

 

De egyre inkább elhagyja magát Katy Perry is. Az énekes házassága egy hónapja ért véget, és habár a hírek szerint egy fiatal táncosfiúval vigasztalódik, az énekesnő láthatóan sokkal kevesebbet foglalkozik magával, amióta újra szingli. Három hét alatt volt már szőke, kék és pink színű a haja. Teljesen szétroncsolja a hajszerkezetét, és az sem zavarja, ha a kék fején hatalmas lenövés éktelenkedik. 

 
Férjével együtt a stílusát is elveszítette?
Férjével együtt a stílusát is elveszítette?
 
Kék, pink vagy szőke a haja. Lenövését kalappal takarja el
Kék haj? Lenövését kalappal takarja el.

 

Fotó: Daily Mail, Profimedia-RedDot, Northfoto

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top