Sztárok

Csont és bőr az RTL sztárja – fotó

A VV4 egykori játékosa, Anikó látogatott be a mostani villalakókhoz a hét elején. Nem lehetett nem észrevenni, hogy a jelenleg műsorvezetőként dolgozó lány elképesztően lefogyott.

Úgy tűnik, Anikóra nem igaz a mondás: a szerelem, a boldogság hízlal. Ugyanis már több hónapja él boldog párkapcsolatban Istenes Bencével, de a valóságshow-celeben egy deka súlyfelesleg sincs. Sőt mondhatni elképesztően, talán már túlzottan is sovány!
Hogy minek köszönheti vékony alakját? Hát vélhetően a genetikának, és nem annak, hogy rúdtáncórákat vett nyáron Pirner Almától. Nem csoda, hogy a sovány lányra Bódi Sylvi és Debreczeni Zita is felfigyelt. Így Anikót egy ideig a Sugarbirds-lányok öltöztették. „Mindannyian nagyon kedvesen fogadtak, Zitával találtam meg leghamarabb a közös hangot. Talán nem véletlen, hogy az ő kollekciójának egyik darabjában érkeztem a partira. Az ő stílusa áll hozzám a legközelebb” – nyilatkozta pár hónapja Anikó, akinek elképesztően jól állnak a modell csajok ruhái.

 
Drasztikus lefogyott, csont és bőr az RTL sztárja - fotó
 
Drasztikus lefogyott, csont és bőr az RTL sztárja - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top