Sztárok

Demi Moore cikinek tartja az összeomlást

A sztárságnak szinte csak az árnyoldalából jut ki mostanában Demi Moore-nak. Az összeomlásánál már csak azt fájlalja jobban, hogy mindez a nagy nyilvánosság előtt történik.

Demi Moore cikinek tartja az összeomlástA közel harminc éve rivaldafényben élő színésznő nehéz időszakot él át, és nem éppen szakmailag. Az utóbbi hónapokban magánéleti válságba jutott Demi Moore-t január 23-án szállították kórházba. A segélyhívás szerint a sztár alig volt magánál, remegett mindene és nehezen lélegzett. Az azóta nyilvánosságra hozott segélykérő felvételből az is kiderült, hogy a háromgyermekes anya az incidens előtt szívott valamit, bár hogy pontosan mit, azt nem tudni.
 
Mindez, úgy tűnik, túl sok infó a magánéletében egyébként hírhedten szemérmes 49 éves sztár számára. „Ez a lehető legrosszabb dolog, ami történhet Demivel, mert az ilyen bizalmas dolgokat kifejezetten diszkréten szereti kezelni” – nyilatkozta egy közeli barátja a People magazinnak. Az ismerős szerint Demi most nagyon megalázva érzi magát.
 
Az, hogy az összeomlása ekkora publicitást kap, nagy csapás a színésznőnek, de sokat segíthet neki a történtek feldolgozásában a zsidó miszticizmus, állítja egy bennfentes.

Moore elkötelezett híve ugyanis a kabbalának, és ismerőse szerint „ez a helyzet valójában egy lehetőség lehet számára, azaz áldás és nem átok”. Szellemi értelemben vett ajándék, amiből lehetősége lesz tanulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top