Sztárok

Az X-faktoros apja: “Az én lányomból nem lesz tini-mami!”

A 17 éves X-Faktor-sztár, Kováts Vera édesapja kiborult azon a híren, miszerint lánya és annak szerelme, Baricz Gergő készen állnának a családalapításra.

Az X-Faktoros apja: Kováts Vera és Baricz Gergő fiatal koruk ellenére már most a közös jövőt tervezgetik, aminek egyszer része lesz a családalapítás is. Egyszer, de nem most! „A mély érzelmek ellenére senki ne gondolja, hogy Veráék a közeljövőben közös gyermeket szeretnének” – tudtuk meg a lány menedzserétől. „Vera még középiskolás, szeretne továbbtanulni és lediplomázni, addig pedig hallani sem akarok gyermekáldásról!” – ezt pedig Kováts Zsolt, Vera édesapja reagálta azokra a feltételezésekre, amelyek szerint a két fiatal szerelme egyet jelent egy közeljövőben történő gyermekvállalással. „Örülök, hogy Vera megtalálta a boldogságot Gergő oldalán és tudom, hogy a srác értékrendje is a helyén van, így nem kell attól tartanom, hogy olyat tesznek, aminek még nem jött el az ideje” – mondta az apuka, aki mindkét fiatal szakmai sikerére igazán büszke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top