Sztárok

Demi Moore is Budapestre jön?

A People magazin információi szerint volt férje, Bruce Willis rohant az összeomlott Demi Moore segítségére.
Bruce, Ashton és Demi
Bruce, Ashton és Demi

Az amerikai lap információi szerint Willis meglátogatta volt nejét röviddel azután, hogy Demi Moore és fiatal férje, Ashton Kutcher szakítottak. Az öregedő akciósztár már akkor látta Demin, hogy fizikailag nincs a legjobb állapotban, de valószínűleg ő sem sejtette, hogy ekkora a baj. A 49 éves színésznőt anorexiás tünetekkel és tinidrog-túladagolással vitték kórházba egy héttel ezelőtt. Ráadásul mint kiderült, hetek óta csak energiaitalokon élt. „Bruce nagyon aggódik Demiért és a legjobbat akarja neki. Számos barátja van a színésznőnek, akik hasonló tanácsokkal látják el, mint Bruce, de csakis a volt férjére hallgat” – mondta egy forrás a People magazinnak.
Willis egyébként tavasszal Budapestre érkezik, nálunk forgatja ugyanis a legújabb filmjét. A munkát már januárban megkezdték volna, de a színész kérte, hogy csúsztassák a produkciót, ugyanis új felesége kisbabát vár. Elképzelhető, hogy Willis Budapestre hozza volt nejét, Demit is. Ugyanis elhatározta, hogy mindent elkövet, hogy kizökkentse a mostani hangulatából és környezetéből három gyermeke anyját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top