Sztárok

Leszbishow-jába hívja Szandika VV Verát

Szexmunkát kínál Szandika a villa érzékeny lelkű lányának, mivel manapság az nyújtja a legbiztosabb megélhetést. Szerinte az erotika jelentheti a villalakó jövőjét – írja a Bors.

Leszbishowjába várja Szandika VV VerátA Való Világ 4. szériájából megismert Szandika, aki immár Sandra Celebrity néven németországi erotikus show-kban kamatoztatja testi adottságait, biztos megélhetést kínál az amatőr pornófilmjével „befutott” Verának, aki mostanság egyre gyakrabban zaklatja szexuálisan villatársát, Attilát. A legközelebbi turnéjára Verát szemelte ki társául a leszbishow-jára, amelyet jelenleg Tera Bonddal mutat be. „Ha kijön a villából, és rájön, hogy mindenki tud a pornós múltjáról, biztosan átgondolja az ajánlatomat. Nem fogom erőltetni és sürgetni” – mondta el Szandika, aki szerint az erotika jó biznisz. „A mai világban nem is tudok még egy olyan szakmát mondani, amely ennyire biztos, és jó bevételt nyújt” – osztotta meg a tapasztalatait a plasztikcica. Állítja: az úgynevezett hardcore leszbiműsorába tökéletesen alkalmas lenne Vera is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top