Sztárok

Gyászol Majka és Hajdú Péter

A két műsorvezető barátját vesztette el Zsohár Martin személyében, aki tragikusan fiatalon, 23 évesen vesztette életét. A zalai kisember Magyarország legalacsonyabb embere volt.

A hírt elsőként a Hír 24 közölte. Zsohár Martin hat hónapon keresztül szerepelt együtt Majkával az Ezek megőrültek!-ben. A kisember alakította többek között Leia hercegnőt, akit egy sötétszobában elhelyezett ketrecből kellett kimenekíteni, ugyancsak ő alakította Pinokkiót, s az emlékezetes faltörő játékban szintén ő volt az egyik beöltöztetett figura, akinek gátolnia kellett játékosokat a szabad mozgásuk közben. Halála nagyon sok sztárt is megdöbbentett, így Majkát és Hajdú Pétert is. „Martinkám, Isten nyugasztaljon! Mindig így fogok rád emlékezni! Örülök, hogy ismerhettelek!” – írta Majka, aki azt a videót is megosztotta Facebook-oldalán, amelyben a kisember Majka és Curtis első közös dalát adja elő. A hírről Hajdú Péter is itt értesült, és döbbenten jelezte, hogy tavaly Mikuláskor még manó volt náluk Martin.

Gyászol Majka és Hajdú Péter is

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top