Sztárok

VV Csaba sokkolta a társait

Horrorisztikusra sikeredett egy ponton a Való Világ online közvetítése, Csaba ugyanis majdnem lecsapta egyik lábát a fejszével. A villalakók tüzet raktak a kertben, és ahhoz volt szükség a veszélyes mutatványra.

VV Csaba majdnem levágta a lábátCsaba kezébe, úgy tűnik, a gitár való, és nem a fejsze. A villalakó ugyanis a jótékonysági héten kihívta társait a kertbe, hogy gitározzon és énekeljen nekik kicsit. Később azonban kialudni látszott az udvaron rakott tűz, Csaba ezért nekiállt fát vágni. Igaz, az online közvetítés éppen megszakadt, amikor az adás folytatódott, Csaba fejszével a kezében állt. „Ennyire ment el a lábamtól, ha az ott eltalál, úgy levágom a lábam, mint a sz**rt” – közölte Csaba hallgatóságával, majd kifejtette: a fejsze nagyon veszélyes szerszám. Úgy tűnik, tűzrakás nem a jelenlegi villalakóknak való, korábban ugyanis Kinga kapott köhögőrohamot, miután folyamatosan rászállt a füst. „Ettől nem lesz bajunk. Hallottál már a szén-monoxid-mérgezésről?” – próbált poénkodni Fecó, miközben arra várt, hogy elmúljon a lány köhögése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top