Sztárok

VV Csaba keményen átverte Sehit

VV Csaba, úgy látszik, elkezdte játszani a Való Világot. Mondjuk nem árt így öt hónap után. Az eddig leginkább megbúvó férfi szolgáltatta ugyanis a legnagyobb meglepetést a vasárnapi kiválasztáson.

VV Csaba keményen átverte SehitCsaba Seherezádéra tette a jelét. Ezzel jelezte, hogy legszívesebben Sehit látná a villán kívül. Azt a lányt, akit két héttel ezelőtt még erősen fűzött az egyik éjszakai bulizás alkalmával, és akit leginkább szeretne meghódítani a villában, akihez a legjobban vonzódik. Csaba lépése kicsit sem meglepő, ő ugyanis pontosan tudta, hogy az ő szavazata dönt majd, és ezzel megvédheti Kingát, aki Sehivel ellentétben bizony állandóan a fiú után kuncsorog. Seherezádé talán pont ezért lepődött meg annyira a vasárnap esti kiválasztás végeredményén, mert nem számított jelre egy olyan fiútól, aki a szemébe mosolyog. Azt pedig csak halkan jeleznénk, hogy még a nagy taktikus Attila sem adott jelet Seherezádénak, pedig kettejük között bizony igencsak feszült volt a hangulat az elmúlt hetekben.
Az még kérdés, hogy Sehi kit visz párbajozni vasárnap, de szinte borítékolható, hogy Kinguci lesz az áldozat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top