nlc.hu
Sztárok
Gombi és VV Sehi összemelegedtek éjjel

Gombi és VV Sehi összemelegedtek éjjel

Pár perccel azután, hogy a VV4 egykori lakói újra beköltöztek a villába, Gombi akcióba lépett és megpróbált Sehivel flörtölni.

Gombi és VV Sehi összemelegedtek éjjelHol van már a tavalyi hó, amikor Gombi egykori menyasszonya után sírt a telefonba. Na az a múlt, mert a fodrász fiú szakított, Sehi viszont a jövő. A VV4 szépfiúja nem is tagadta, hogy neki bizony a mostani villalakó lányok közül Seherezádé tetszik a legjobban. Beköltözése után pedig szinte azonnal meg is kérdezte a szőkeséget, hogy milyen pasik jönnek be neki. A lány elvörösödve csak annyit mondott: „Hát nem olyanok, mint Gergő!”
Az éjszaka folyamán pedig Sehike és ollókezű Gombi egyre közelebb kerültek egymáshoz. Gombi folyamatosan ölelgette a lányt, majd alig várta, hogy végre megtáncoltathassa a szőkeséget. A szerkesztők is érezték, hogy ez már tiszta romantika, és Toni Braxton Un-Break My Heart című dalával örvendeztették meg a fiatalokat. „Úristen, de szeretem ezt a dalt, táncoljunk, mert most nagyon romantikus leszek, Gombi” – kiáltott fel Seherezádé. És ez még csak a kezdet…

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top