Sztárok

Ismét verekedett a VV-játékos

A VV4 agresszív viselkedés miatt kizárt játékosa megtámadta, ütötte, rugdosta, majd mobiljával megdobta a Blikk egyik munkatársát egy bevásárlóközpontban. A verekedéssel az interneten is büszkélkedik.

Újságírót vert VV ZsuzsiMárki Zsuzsi a bulvárlap múlt heti számában megjelent cikk miatt viselkedett elfogadhatatlanul. Abban ő maga nyilatkozott arról, hogy havi félmilliót keres egy németországi erotikakiállításon vibrátorshow-jával. A 24 éves explaymate azt sérelmezte, hogy habár valóban vibrátoros műsort ad, de szerinte ez nem jelenti azt, hogy árulja a testét.
Ököllel ütötte, majd megrugdosta az újságírónőt. Zsuzsi barátnője videóra vette a brutális jelenetet a telefonjával, melyet az egykori villalakó azóta a netre is feltöltött. A Blikk munkatársa feljelentést tett a rendőrségen. A bulvárlap szerint az agresszív playmate – akit narancsdobálás miatt zártak ki a Való Világból – akár három évig terjedő börtönbüntetést is kaphat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top