Sztárok

Ő az X-faktoros 24 évvel idősebb férje

Ahogyan arról a Storyonline korábban beszámolt, bekötötték a fejét az X-Faktor egykori énekesnőjének, Domokos Fanninak. Most először a Story magazinnak engedett bepillantást cseppet sem hétköznapi házasságába.

Ő az X-Faktoros 24 évvel idősebb férje„Az első perctől nagyon jól érzem magam Péterrel. Nagyon jó a humora, és nagyon jó ember!” – mondta boldogságtól ragyogó arccal a Story munkatársának Domokos Fanni, aki egy tőle 24 évvel idősebb férfihez ment hozzá. Geszti Péter egykori mentoráltja nyolc hónap ismeretség után mondta ki az igent választottjának, és habár nem mondott le az éneklésről, jelenleg a férfi pékségében dolgozik.
Az énekesnőt és az üzletembert a férfi lánya boronálta össze. „Dórika volt szerintem a legnagyobb rajongóm az X-Faktor alatt. Az ő kívánsága volt, hogy a 11. születésnapján én énekeljek neki. Az édesapja, aki akkor még nem is nagyon ismert, keresett meg ezzel…” – emlékszik vissza a történtekre Fanni. A buli jól sikerült: Dórikát teljesen lenyűgözte a tévéből ismert ifjú énekesnő, és Fanni is nagyon jól érezte magát. „Feltűnt, hogy Fanni milyen jól kijön a kislányommal” – veszi át a szót a friss férj Péter, aki a buli végeztével egy sms-ben köszönte meg Fanninak a délutánt…
Hogyan lett az ismertségből, barátság és szerelem? Mit gondolt Fanni a 24 év korkülönbségről? Hogyan fogadták el az énekesnő szülei lányuk választottját? Kiderül a legfrissebb Story magazinból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top