Sztárok

Egymásnak ugrott Bochkor és Bereczki

Még csak az előválogatón van túl a pénteken startoló Megasztár, ám a zsűritagok között már javában beindultak az éles szócsaták. A négyből két ítész legutóbb egy szexi versenyzőn marakodott – írja a Blikk.

Egymásnak ugrott Bochkor és BereczkiA háromnapos válogatón már egymásnak feszültek a Megasztár tagjai. A legjobb 24 versenyző közé jutásért rendezett casting ugyanis a hangos szócsatáktól sem volt mentes. Egyelőre még csak néhány jelentkezővel kapcsolatban alakultak ki éles véleménykülönbségek az új négyes tagjai között, különösen Bochkor Gábor és az Operettszínháztól távozó Bereczki Zoltán között. „Ti ezt megkajáltátok!” – jelentette ki a korábban a Nagy Duettben is vendégeskedő musicalszínész-énekes. Bochkor azonban más véleményen volt: „Lehet, hogy nem a legjobb énekes, de szexi, dögös, és végigszántotta a színpadot.” Bereczki azonban nem hagyta magát. „Az a baj, hogy ebből a lányból majd az énekest kell kihozni, míg a többieket meg kell tanítani táncolni” – érvelt. Mindenesetre a bulvárlap jóslatai szerint az élő adásban még keményebb összecsapásokra számíthatunk a zsűri tagjai között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top