Sztárok

Elképesztően vékony a TV2 egykori üdvöskéje

Elképesztően vékony Iszak Eszter, a VIVA tévé műsorvezetője, aki tavaly A Nagy Duett című TV2-es műsorban is szerepet kapott. A fiatal híresség alakját sokan irigylik, de mi a titka?

Elképesztően vékony a TV2 egykori üdvöskéjeGenetika, vagy kegyetlen koplalás? Minek köszönhető bombázó alakját a VIVA szőke műsorvezetője? A sporttal korábban hadilábon álló Eszter egy évvel ezelőtt benevezett a Budapest Félmaratonra, és igazán csajos praktikával számolta a kilométereket: „Azt mondom magamnak, hogy addig futok, amíg mondjuk tíz zeneszám lemegy a lejátszómban” – mondta korábban a Wellnessnek Eszti, akinek egyáltalán nincs szüksége diétákra. „Szeretem a salátákat is, kedvencem a cézársaláta, de a madár- és a rukkolasalátát is szívesen fogyasztom. Legnagyobb kedvenceim viszont nem nevezhetők diétásnak: imádom a csirkepörköltet, a brassóit, a húslevest és a borsólevest” – mondta.

Mellműtétek a hazai celebvilágban! Kik tagadják, kik azok, akik vállalják, hogy a szikétől lettek dúsabbak a kebleik? Most minden kiderül! Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top