Sztárok

Ezért cirkuszol Friderikusz

Tizenöt kilót dobott le a nagy visszatérésre Friderikusz Sándor, aki 13 év után a Legyen Ön is milliomos! műsorral tér vissza az RTL Klub képernyőjére. De mennyi ideig marad?

FS„Érdekes kihívás, hiszen televíziós kvízműsort, műveltségi vetélkedőt még nem vezettem… vagy sikerül, vagy nem, de én nagyon bízom benne, hogy sikerünk lesz” – mondta Friderikusz, aki elképesztően átváltozott az RTL klubos visszatérésre. „Annyira széthíztam magam, nem jött rám már semmi. Három és fél hónapja diétázom, de két éve tornázok, futok. Havonta 7 kiló is lement” – mesélt az átváltozásról Friderikusz, aki az elmúlt években úgy élt, ahogyan mindig is szeretett volna. „Sokat utaztam, és úgy éltem – ahogy szoktam mondani –, ahogy mindig is megérdemeltem volna. Sok olyan emberrel találkoztam, akikre a munkám miatt korábban nem jutott elég időm” – ecsetelte a tévés a Fókusznak. Fridi saját bevallása szerint 2-2,5 évre van hitelesítve egy műsorra. „Ezután vagy elunom és cirkuszolok, vagy nem unom el, de cirkuszolok. Most le vagyok higgadva, egy más Friderikusz Sándor vagyok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top