Sztárok

Élő adásban fog villantani Tóth Gabi

Tóth Gabi barátja, Dávid bátorítja kedvesét, hogy amit tud, mutasson meg a ma esti Eurovíziós Dalfesztiválon – írja a Bors.

Élő adásban fog villantani Tóth GabiAz énekesnő minden vágya, hogy megnyerje a versenyt. „Most az egész dalt angolul fogom énekelni, csupán három sor marad magyarul” – magyarázta a Borsnak Gabi. Legutóbb az énekesnő a dal elején egy hosszú, piros leplet viselt, ami alatt egy táncos fiú rejtőzött, majd attól megszabadulva egy egyszerű trikóruha maradt rajta. „Sokan rám szóltak ugyanis, hogy nem volt elég extravagáns, még idősebbek is azt kifogásolták, hogy nem volt az igazi, tőlem megszokott »gabis« stílus. Na, az új ruhámra már biztos nem mondhatja senki, hogy visszafogott” – mondta az énekesnő, akinek szerelmét nem zavarják kedvese kivillanó, formás idomai. „Mutasd csak meg a feneked, mert szép! Ez áll igazán jól” – mondta a ruhapróbán Dávid Gabinak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top